divendres, 8 Octubre, 2021 - 13:30

Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'adequació de la Unitat de Respir Familiar, es tracta de les obres del mur que ha de delimitar el perímetre del recinte i l'habilitació d'una zona d'aparcament. Fa uns mesos ja es va habilitar una xicoteta cuina en el centre i es va ampliar la zona de lavabos en l'anomenada Casa Roja, un immoble de titularitat municipal situat en la partida Cocó.

Les obres de tancament han tingut un cost de 27.887 euros i es preveu que finalitzen abans que acabe l'any. A més s'ha contractat el mobiliari que permetrà reobrir aquest servei.
La Casa Roja acollirà una unitat de Respir Familiar destinada a malalts d'alzheimer, es contempla com un servei de suport a les famílies d'aquests malalts que seran atesos per personal especialitzat.

 

La Unitat de Respir Familiar, és un recurs on la persona afectada rep un tractament integral, personalitzat i professional, mentre que la família i especialment al cuidador/a principal pot disposar d'un temps per al seu descans.
Des del Departament de Benestar Social que dirigeix Noelia Císcar es treballa ja en l'obertura d'aquest centre que serà un servei d'atenció individualitzada i personal per a ajudar als malalts i les seues famílies.