Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
CARTEL Calpe Septiembre_0.jpg
klips.png
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

Calp iniciarà a principis d'abril les obres de reposició del paviment de l'avinguda Ifach i carrer La Niña

divendres, 16 Març, 2018 - 12:30

L'Ajuntament de Calp acaba d'adjudicar per 227.263 € les obres de reposició del paviment del carrer La Niña i les avingudes Gabriel Miró i avinguda de Ifach. Les obres compten amb un 66% de finançament de la Diputació Provincial dins de la Convocatòria d'ajudes per a la reparació d'infraestructures afectades per temporals.

 

Està previst que les obres en el carrer La Niña i l'avinguda d´Ifach s'inicien a principis d'abril, una vegada finalitzada setmana santa, i parteixen d'un termini d'execució d'un mes i mig. Pel que les obres han de finalitzar abans de la temporada estival.

 

Pel que fa a l'avinguda Gabriel Miró, una de les principals artèries comercials del municipi, les obres s'iniciaran a principis de setembre i tenen un termini d'execució d'un mes i mig pel que les obres finalitzaran abans de les festes de moros i cristians, ja que la gran entrada discorre per aquest vial.

 

En l'actualitat aquests tres carrers mostren zones de paviment empedrat enfonsat i trencat a causa d'episodis de pluja intensa, per açò es proposa com a solució la reposició de la llamborda en el carrer La Niña, amb menor pendent i, i alçar la totalitat del paviment de llambordes de les avingudes Ifach i Gabriel Miró per a la seua substitució per aglomerat imprès amb forma de llamborda.

 

L'alcalde, César Sánchez, ha assenyalat que “la Diputació d'Alacant i l'Ajuntament van a invertir per a millorar les condicions en les quals es troben les avingudes Gabriel Miró i Ifach i el carrer La Niña, anem a seguir millorant perquè el nostre poble siga més atractiu, per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, perquè siguem més competitius turísticament, que és la clau per a crear ocupació”.

Aquests carrers van formar part, al febrer de 2011, de les obres del Pla d'Acció Comercial (PAC), finançat amb fons de la Unió Europea amb l'objecte de revitalitzar el teixit comercial calpí. En estar subjectes a finançament amb fons europeus les obres de millora del paviment no s'han pogut escometre fins a transcorreguts els cinc anys que marca la normativa europea sobre aquest tema.