dimecres, 15 Setembre, 2021 - 14:00

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de reconstrucció i remodelació d'una part del passeig marítim de la platja de la Fossa, conegut com el mirador de l'Hipocamps, que va ser destrossat pel temporal Gloria en 2020.

El projecte total subvencionat al 50% per l'Ajuntament i el Ministeri de Política Territorial dins de la convocatòria de subvencions per a catàstrofes naturals compta amb un pressupost de 110.586€. Les obres del mirador han sigut adjudicades per 55.598€ més IVA a Obresa Estudis i *ssesorament *Constructiu i tenen un termini d'execució de 8 setmanes.

Amb les obres de remodelació s'elimina una part del passeig marítim i part de la jardinera de grans dimensions instal·lada en aquesta àrea de manera que aqueix espai el guanya la platja, es calcula que amb aquesta iniciativa la platja guanyarà una superfície de 300m2 d'arena. Aquest punt compta amb un accés en rampa a la platja que es manté.

Aquest matí l'alcaldessa acompanyada pels edils de Territori, Platges i Passejos Marítims i Qualitat Urbana ha visitat el desenvolupament de les obres i ha comentat que “amb aquestes obres aconseguim ampliar la platja en un punt clau de la Fossa, el temporal Gloria va destrossar els passejos marítims i va causar grans trencadisses en aquesta platja però l'aspecte positiu és que ara ens permet guanyar metres de platja”.