Día Internacional por la Eliminación de la Violencia Contra las Mujeres 2022
Concurso escaparates de Navidad 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Dilluns, 18 Juliol, 2016 - 12:45

Rebeca Arquer va viatjar el 2002 a Burkina Faso dins d'un programa de voluntariat de la Junta de Castella La Manxa. Des de llavors va establir un vincle amb este país i la seua gent que ara pretén transmetre a través de les seues fotografies que poden contemplar-se en la Casa de Cultura fins al 31 de juliol.

 

Amb el títol “Momentos de Houndé” Rebeca pretén donar a conéixer el projecte que la ONG DYES du a terme en la zona per a construir un centre per a xiquets en situació vulnerable que permeta millorar la vida d'estos menors. Les fotos poden adquirir-se a 25€ i a més es pot col·laborar adquirint una col·lecció de postals per 5€.

 

Rebeca coneix molt bé la realitat de Burkina Faso ja que ha viatjat allí en tres ocasions i va estar un any vivint en este país. Les imatges que mostra són escenes de la vida quotidiana, són fotografies pensades per a no interferir, que conviden a la reflexió i interpretació personal de cada espectador.

 

Rebeca assenyala que: “hui quan ens parlen d'África ens dirigixen emocionalment; no diuen què pensar, es mira a África d'una forma molt tendenciosa, amb superioritat. Amb esta exposició intente que es genere una emoció, un apropament a esta gent que té molt que oferir-nos. A l'África hi ha escassetat però també hi ha una força alliberadora i una capacitat de vida que és molt valuosa. La importància de la vida en comunitat, el dinamisme de les relacions socials, etc. són aspectes de les quals podem aprendre”.