Día Internacional por la Eliminación de la Violencia Contra las Mujeres 2022
Concurso escaparates de Navidad 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
dijous, 14 Juliol, 2016 - 13:30

L'Ajuntament de Calp projecta un parc Cultural i d'Oci en la partida Gargasindi. Es tracta d'una parcel·la que actualment està en desús que, després d'un projecte redactat per l'arquitecte municipal, quedarà convertida en una zona recuperada que també donarà servici a totes les associacions locals per a les seues activitats.

 

El nou projecte, que comprén 12.000 metres quadrats, té prevista la construcció d'un escenari de formigó amb grades, especial per a concerts amb un espai amagat en la part de baix per a emmagatzematge. A més, equipat per a sonorització i amb els ancoratges per a la instal·lació de carpes, en cas de voler cobertura. El material és resistent, previst per a estar a la intempèrie i integrat en l'entorn. Està previst per a les associacions locals, amb la fi d'abaratir els costos de lloguers d'escenaris i entarimats, quan es realitzen actuacions. El nou parc disposarà de zones de jocs, lavabos, parc, zona infantil, arbres i un entorn per a ser disfrutat. Està pròxim a la zona educativa, disposa d'espai per a aparcament i està ben comunicat per a l'eixida de vehicles. Allí ja s'han instal·lat les carpes per a la celebració, per exemple del Dia de les Quintes o de la Casa d'Andalusia. El projecte facilitarà la celebració de diverses jornades d'associacions locals i serà un entorn adequat i preparat per a tots.

 

Serà subvencionat per la Diputació amb 240.000 euros. Esta setmana en el plenari es va aprovar l'estudi econòmic. Està pendent de la licitació d'obres.