Día Internacional por la Eliminación de la Violencia Contra las Mujeres 2022
Concurso escaparates de Navidad 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
dimarts, 19 Juliol, 2016 - 12:15

La Regidoria de Cultura ha organitzat l'I Concurs de Pintura a l'aire lliure “El Quixot a l'ombra del Penyal” dins dels actes commemoratius del IV Centenari de la defunció de Miguel de Cervantes. Es tracta d'un concurs que se celebrarà el 27 d'agost i en el qual es proposa com a tema als pintors una imaginària visita del Quixot de la Manxa i Sancho Panza a la vila de Calp. Partint d'esta temàtica els artistes recrearan estos personatges en un context local.

 

El lloc triat per a desenvolupar l'obra és el nucli antic de Calp. Els participants es col·locaran en la zona que preferisquen al voltant de la plaça de la Vila i carrers adjacents. L'estil i tècniques pictòriques empleats seran els que trie lliurement cada participant.

 

S'establixen dos categories, infantil i adults, i quatre premis per categoria. Els participants hauran d'inscriure's en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) abans del 24 d'agost. Els pintors podran començar a realitzar els seus treballs a partir de les 10:30 hores. Prèviament el jurat haurà segellat els suports, i l'entrega d'obres acabada es realitzarà entre les 14 i les 18 hores.

 

La decisió del jurat es donarà a conéixer el mateix dia del concurs a les 21 hores i les obres quedaran exposades del 2 al 30 de setembre en la Sala de Belles Arts de la Casa de Cultura.