Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Curso LibreOffice.jpg
klips.png
klips.png
Manipulador de Alimentos e Introduccion a los Alergenos - Octubre 2019.jpg
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

Els residents de les urbanitzacions Cucarres, Marisol Park, Los Almendros i Maryvilla compten ja amb bústies ordenades

dimarts, 30 Octubre, 2018 - 13:45

L'Ajuntament de Calp ha finalitzat ja l'ordenació de bústies concentrades pluridomiciliàries en les urbanitzacions Cucarres, Marisol Park, Los Almendros i Maryvilla amb la qual cosa els ciutadans que residisquen en aquestes zones poden ja sol·licitar-los.

 

L'ordenació d'aquestes bústies permetrà garantir el repartiment de correu postal després que Correus anunciara la interrupció del servei de lliurament domiciliari porta a porta en aquelles urbanitzacions que no disposaren de bústies concentrades o pluridomiciliàries o que no es trobaren convenientment ordenades en aplicació de l'establit en la Llei del Servei Postal Universal i de Liberalització dels Serveis Postals.

 

Els propietaris d'un habitatge en aquestes urbanitzacions podran sol·licitar el lloguer d'una bústia en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) en la planta baixa de l'Ajuntament. Hauran de signar una declaració responsable, a més de presentar documentació acreditativa de la propietat de l'immoble (com la nota simple de l'escriptura) o de l'usdefruit d'aquesta o bé el rebut de l'Impost de Béns Immobles. Finalment, hauran d'abonar 120 euros pel lloguer de la bústia per un termini de 15 anys.

 

Encara que en principi la instal·lació de bústies és un assumpte que correspon als ciutadans, l'Ajuntament va considerar oportú dur a terme aquesta iniciativa, conscient de les dificultats que açò suposa per als veïns de les urbanitzacions, molts dels quals són estrangers i estan absents en períodes determinats de l'any, a més del gran volum de bústies que es precisa que s'instal·len.