Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Llibertat Financiera - Gestio Economica del Comerç.png
klips.png
klips.png
mindfulness imagen.jpg
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

Entra en funcionament un nou mata-segell permanent dedicat a l´ermita de Sant Joan de la Cometa

dimecres, 9 Maig, 2018 - 09:45

Un nou mata-segell dels anomenats “Turístics”, ve a posar-se en funcionament en l'oficina de Correus de Calp, dedicat en aquesta ocasió a l'Ermita de Sant Joan de la Cometa, que el passat any complia el seu 3er Centenari, edifici que segueix amb les seues funcions socials com des de fa tant temps, matasegell que ve a unir-se al que ja funciona en la pròpia oficina dedicat a el “Parc Natural del Penyal d´Ifac”.

 

Aquest nou matasegell , era una antiga reivindicació que des de l'Agrupació Filatèlica de Calp es tenia i que no es va poder plasmar com haguera sigut desig, el passat any amb la celebració amb magnificència de l'III Centenari de l'Ermita, però en paraules del President de l'entitat filatèlica calpina “….al final Correus ha atès la nostra sol·licitud i l'Ermita ja forma part permanentment del Correu calpí…”. I així és, si tenim en compte que l'ús d'aquest tipus de mata-segell és de caràcter permanent, i amb ell es van a signar milers i milers de cartes i postals que diàriament circulen a tothom des de l'oficina postal calpina.

 

Aquest mata-segell mostra una imatge al·lusiva al campanar d'aquest històric i popular edifici, imatge que ja va ser motiu del segell que amb motiu de la passada edició de EXFICALP 2017, va tenir lloc en durant el mes de desembre a Calp. El fet que un mata-segell de Correus estiga dedicat a l'Ermita de Sant Joan de la Cometa, igualment ha sorprès gratament a la família Banyuls de la Cometal, família d'un arrelament directe amb aquesta zona rural calpina i que tant han fet els seus actuals membres com els seus avantpassats per salvaguardar aquest enclavament històric, tradicional, rural i típic de la fisonomia calpina, que veuen amb entusiasme el que “…des d'ara cada carta que enviem portarà un tros de la família, de la nostra història, posant en valor aquesta part de la història de Calp…”.

La família Banyuls, ha volgut agrair tot l'esforç que per a aconseguir aquest mata-segell ha dut a terme l'Agrupació Filatèlica de Calp, així com les facilitats mostrades des de l'Oficina de Correus de Calp per part de tot el seu personal. Amb aquest mata-segell, ja són 7 els que en tota la Comarca s'estan utilitzant. Denia, Benissa, Calp, Teulada i Moraira, són fins ara les oficines que han apostat per usar datadors il·lustrats per a signar la correspondència, contribuint a portar la Comarca, les seues tradicions i la seua gent, allà on una missiva puga arribar.