La comunitat xinesa de Calp dóna 15.000 màscares i 9 lots de gel hidroalcohòlic, esprai higienitzant i guants

divendres, 20 Març, 2020 - 14:00

La comunitat xinesa a Calp ha donat 15.000 màscares i 9 grans lots de gel hidroalcohòlic, esprai higienitzant i guants que es destinaran al Centre de Salut, a la Casa de la Mar, a la Policia Local, a la Guàrdia Civil, a Protecció Civil, a les residències Colina Club, La Saleta, Domis VI i al personal de l'Ajuntament que atén el públic.

Les empreses que han fet lliurament aquest matí del material són: EMC Multiprecio, Basar Precio Unico, HiperCalp, Basar Dragón, Beauty Home, Kangda, Basar Shang Hai, Basar Euro, restaurants Nihao, Ciudad  Imperial, Jimmy, Fu Man Lao, ChinaTown,  Pato Laqueado, Beni Àsia, Suvahi, Sakura, Casa Asiàtico, Oriental Garden i La Lonja, amb la col·laboració d'Assessoria Pastor Hernández i Comercial Calpe.

Representants d'aquestes empreses han afirmat que: “Abans ajudàvem a la Xina perquè som xinesos i ara a Espanya perquè aquesta és ara la nostra llar”.

L'alcaldessa Ana Sala ha agraït a la comunitat xinesa aquesta iniciativa i ja s'han distribuït els lots per a començar a utilitzar-los.