El Ayuntamiento logra que Correos aplace la interrupción del reparto postal en 16 urbanizaciones de Calp

dijous, 1 Febrer, 2018 - 13:15

L'Ajuntament de Calp, a través de la Regidoria d'Atenció al Ciutadà, dirigida per Hilde Backaert, ha aconseguit que Correus ajorne fins al 3 de setembre la interrupció del repartiment de correu postal a 16 urbanitzacions, que en un principi estava prevista per al 5 de febrer. Les urbanitzacions afectades són Corralets, La Merced, El Sol, Ortenbach, Vallesa, Buenavista, Costeres, LosPinos, Caleta, Bassetes, Pinamar, Carrió, Carrió Alt, Cometa III, Gran Sol i Empedrola.

 

Amb la finalitat de donar una solució a aquest problema, la regidoria ha decidit instal·lar durant aquest termini de temps bústies concentrades pluridomiciliàries en aquestes urbanitzacions, la qual cosa permetrà garantir el repartiment de correu en el futur. Encara que en principi la instal·lació de bústies és un assumpte que correspon als ciutadans, l'Ajuntament ha considerat oportú dur a terme aquesta iniciativa, conscient de les dificultats que açò suposa per als veïns de les urbanitzacions, molts dels quals són estrangers i estan absents en períodes determinats de l'any, a més del gran volum de bústies que es precisa que s'instal·len.

 

Correus va comunicar per carta als veïns d'aquestes urbanitzacions que anava a interrompre el repartiment postal en aquestes àrees residencials en no dispondre de bateries de bústies i que a partir del 5 de febrer les cartes haurien de ser, per tant, recollides per aquests residents en l'oficina postal de Calp.

 

Davant la preocupació que ha despertat aquest assumpte entre els ciutadans, la regidora d'Atenció al Ciutadà, Hilde Backaert, ha mantingut una reunió amb el director territorial de la zona 5 de Correus, del que depén Calp, Blas Ángel Barbadillo, gràcies a la qual Correus ha accedit finalment a posposar la interrupció del servei fins al 3 de setembre.

 

“Hem volgut posar-nos al costat del ciutadà per a donar solució a aquest problema i fer-los així la vida més fàcil ja que som conscients que per als veïns suposa missió impossible instal·lar les seues pròpies bateries de bústies”, ha assenyalat Hilde Backaert.