dimarts, 7 Setembre, 2021 - 10:30

 

2.888 alumnes iniciaran demà les classes a Calp entre Infantil, Primària i Secundària en els centres públics d'ensenyament del municipi.

En Infantil de Primer cicle són un total de 125 alumnes, de segon cicle són 539 i Primària 1156 alumnes, tots ells distribuïts en els quatre centres CEIP Azorin (475 alumnes), Gabriel Miró (467 alumnes), Mediterràni (451 alumnes), i Oltá (302 alumnes).
Quant a secundària s'incorporaran un total de 1068 alumnes a l'IES Ifac distribuïts en 744 de Secundària,178 de Batxillerat i 104 d'FP de grau mitjans i 42 d'FP Bàsica.
A l'Escola Infantil Silene s'han matriculat per a aquest curs un total de 125 xiquets i xiquetes.
D'altra banda aquest curs es mantenen determinades mesures posades en marxa l'any passat dins del protocol anti covid. Així es mantenen els diversos punts d'accés i eixida dels centres educatius per a evitar aglomeracions.
La Regidoria d'Educació ha col·locat dispensadors de gel en tots els col·legis i s'encarregarà de garantir el subministrament d'hidrogel, sabó i paper d'un sol ús. A més en els últims mesos s'han emportat acabe tasques de tractament d'aigües i desinfecció en els centres escolars i com és habitual s'han fet treballs de manteniment general en tots els centres.

Davant l'inici del curs escolar i amb la finalitat d'evitar embossos en les hores puntes en la zona dels col·legis Gabriel Miró i Azorín l'Ajuntament de Calp ha configurat nous accessos des de la rotonda del Viària J a l'Azorín.
El carrer que dóna accés a la rotonda des del carrer Miguel Hernández serà d'un únic sentit. És a dir, no es podrà accedir des de la rotonda a aquest carrer. Des d'aquest carrer es podrà accedir directament a l'aparcament del col·legi amb la bifurcació del carril. En el carril de la dreta s'ha habilitat un aparcament perquè els pares puguen detindre el seu vehicle uns segons amb la finalitat que el seu fill/a puguen baixar.
Des de la rotonda del Viària J també es podrà accedir a la zona d'aparcament directament. Únicament es podrà eixir de l'aparcament al carrer Miguel Hernández i a l'Avinguda Felip VI per la nova eixida.