Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

El Campus d'Excel.lència Empresarial Casa Nova reobri les seues portes

Dilluns, 12 Març, 2018 - 11:45

La Casa Nova, l'emblemàtica masia fortificada de Calp, ha obert avui les seues portes després de les obres de rehabilitació i condicionament per a convertir-se en Campus d'Excel.lència Empresarial Casa Nova.

 

L'Ajuntament de Calp va adquirir l'immoble en 1996 i s'ha rehabilitat en diverses fases respectant l'estructura original de la masia i afegint un nou cos que queda diferenciat de l'edifici antic.

 

El nou edifici comptarà amb un ampli saló d'actes, tres aules, cafeteria, així com de biblioteca, despatxos i sala d'exposicions. L'objectiu és convertir la Casanova en un centre de formació dirigit als empresaris, innovadors, aturats, etc., per a potenciar la qualificació professional i la innovació i afavorir la inserció laboral.

 

Per a açò s'ha dissenyat una àmplia programació que compta amb una inversió de 60.000 € i inclou cursos, conferències i campanyes de formació. La reobertura de la Casanova ha comptat amb diverses activitats com una exposició fotogràfica, un concert i una exposició de mobles antics.

 

Els assistents han pogut conèixer com era la vida en aquesta masia a través d'Ángel Pineda, membre de l'última família que va residir en aquest edifici.

 

En l'acte d'inauguració, l'alcalde, César Sánchez, ha assenyalat que “en els últims anys s'ha reduït la desocupació en un 25%. El principal objectiu de l'equip de govern és crear ocupació, i ocupació de qualitat. Aquest campus naix amb la finalitat de promocionar la formació tant dels quals ja treballen com dels quals estan cercant ocupació”.