Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

La implantació de la fibra òptica arriba ja al 70% en el nucli urbà

dimarts, 20 Febrer, 2018 - 14:15

L'Ajuntament de Calp porta un temps impulsant el desplegament de fibra òptica a Calp en els termes que estableix la normativa. Un total de cinc empreses han presentat al Consistori un pla de desplegament d'aquesta tecnologia que ha sigut revisat i autoritzat per l'Ajuntament complint el marc legal vigent.

 

Es calcula que la fibra òptica arriba ja al 70% de la població en el nucli urbà i s'està començant a implantar en la zona de platges i urbanitzacions. El propòsit primordial de l'Ajuntament és minimitzar les rases i obres que puguen causar molèsties als ciutadans, en aquest sentit s'ha aconseguit que les mercantils instal·ladores utilitzen les canalitzacions de telefonia per a minimitzar les molèsties o que es facen tendits en les façanes.

 

La fibra òptica afavoreix la modernització, possibilita la navegació per internet a alta velocitat i amb amples de banda més estables, és més ràpid i segur i millora la recepció de la televisió digital. Encara que, segons la normativa, la instal·lació de fibra òptica corresponga a les empreses habilitades, l'Ajuntament és el que autoritza i revisa el desplegament en el municipi.