Ajudes al Comerç Local per a fer front a l'efecte del COVID19

L'IES Ifac de Calp obrirà també per les vesprades el pròxim curs per a evitar aglomeracions

dimecres, 29 Juliol, 2020 - 11:45
L'IES Ifac de Calp obrirà també per les vesprades el pròxim curs amb la finalitat d'evitar aglomeracions i poder complir així les mesures de prevenció davant la COVID-19. 
 
 
 
Així ho ha acordat el Consell escolar de l'IES Ifac, que compta amb representants de l'AMPA, alumnes, professors, i de l'Ajuntament. D'aquesta manera els cursos de 1r de l'ESO, 2n de l'ESO, 3r de l'ESO, FP bàsic, FP mitjà de jardineria, 3PMAR (Programa de Millora de l'Aprenentatge i Rendiment) i PR4 (Programa de Reforç) acudiran als matins, i els cursos de 4t de l'ESO, 1r i 2n de Batxillerat, FP bàsic i FP mitjà d'administració acudiran al centre per les vesprades.
 
 
D'altra banda, malgrat que al principi es va plantejar la possibilitat que els alumnes hagueren d'assistir a classe en dies alterns per a poder complir les mesures de prevenció i distanciament requerides, finalment aquesta mesura no serà necessària ja que s'estan habilitant com a aules diferents espais en l'institut. D'aquesta manera es garantirà l'assistència de tots els alumnes als cursos, encara que conselleria només establia com a imprescindible l'assistència presencial a 1r de l'ESO, 3PMAR, PR4 I FPB.
 
 
Així mateix, la Regidoria d'Educació i la d'Esports, així com l'IES Ifac han començat ja a contactar amb escoles, clubs esportius i acadèmies perquè l'oferta educativa d'activitats siga accessible també per als alumnes que cursen els seus estudis a les vesprades.