El Grup de Teatre Platea guanya el premi de teatre “Antonio Ferrer” amb l'obra “Romeo e Giulietta”

Dilluns, 24 Febrer, 2020 - 11:15

El Grup de Teatre Platea es va alçar ahir com la guanyadora del premi al millor espectacle de l'IX Certamen Nacional de Teatre Amateur “Antonio Ferrer, el carter” amb l'obra “Romeo e Giulietta”, aquesta companyia va ser també la guanyadora del premi al millor muntatge escènic.

 

El premi a la millor interpretació femenina va ser per a Rocío Reyes pel seu paper en l'obra “Un esperitu burlón” de l'Associació Teatral “El Lugá” de Màlaga quant a la millor interpretació masculina va ser per a Roberto Jifer de Paraskenia Teatre pel seu paper en l'obra “Maison Close”. La millor direcció va ser per a l'Associació Teatral El Lugá per “Un espiritu burlón”.El premi al millor espectacle està dotat amb 2000€ mentre que el premi a les companyies finalistes està dotat amb 1000€.

 

Des de principis de febrer la Casa de Cultura de Calp ha acollit la representació de les tres obres finalistes: “Un espiritu burlón” de l'Associació Teatral “El Lugá” que va ser l'encarregada d'obrir el certamen, “Maison Close” d'Associació Cultural “Paraskenia Teatro” i “Romeo e Giulietta, una commedia de W. Shakespeare” de Grup de Teatre Platea. El certamen es va tancar amb el lliurament de premis i la representació de la comèdia “Gag Movie” a càrrec de Yllana Teatre. El certamen va sorgir en 2012 amb la finalitat de retre homenatge al teatre, una disciplina artística que suposa una tradició a Calp que ja suma més de cent anys, i a l'actor local Antonio Ferrer.