Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

FiraCalp obri demà les seues portes per desè any consecutiu

dimecres, 23 Maig, 2018 - 11:45

FiraCalp, la fira de gastronomia i comerç de la ciutat del Penyal, obri demà les seues portes en la plaça Major i ho fa amb un major nombre d'expositors i de tapes i amb la participació de la Confraria de Pescadors i de la Comissió de Festes 2018.

La fira, que aconsegueix la seua desena edició, mostrarà enguany 17 stands de restaurants, cafeteries i cocteleríes i a més reforça la seua part comercial amb la participació d'11 comerços que exhibiran els seus productes. El certamen està organitzat per l'Ajuntament de Calp, l'Associació d'hostaleria Sabor a Calp, l'Associació d'Empresaris de Calp, i compta amb la col·laboració de la Comissió de Festes 2018 i la Confraria de Pescadors.

 

Els hostelers oferiran un major nombre de tapes, entre quatre i cinc per caseta, enfront de les tres de les edicions anteriors, que s'oferiran a preus populars, d'1 a 4 euros. La Confraria de Pescadors, per la seua banda, presentarà en la fira, a més del tradicional Peix de Calp, un producte nou fet amb ingredients del mar com a embotit i hamburgueses de polp i corbina.

 

Per primera vegada s'ha convidat a la Comissió de festes 2018 a participar en Fira Calp, per a vendre la beguda: cervesa, refrescs i aigua; els beneficis que obtinguen es destinaran a l'organització de les festes patronals d'enguany; el vi serà a càrrec de cada hosteler que oferirà un celler diferent. Al costat de tot açò tindrà lloc activitats paral·leles com a concerts, demostracions culinàries, animació infantil o una exhibició de vehicles híbrids. A més està prevista una pantalla gegant el dissabte 26 de maig amb motiu de la final de la Champions Reial Madrid – Liverpool.

 

“Després de 10 anys de celebració, Fira Calp és una fira consolidada, un gran aparador per a la difusió i promoció de dues dels nostres grans actius: l'hostaleria i el comerç calpí ”, ha destacat l'alcalde de Calp, César Sánchez. La fira, organitzada per les regidories de Comerç-Creama i Turisme, així com per l'associació d'hostaleria Sabor a Calp i l'associació d'Empresaris de Calp, s'inaugurarà el dijous 24 de maig a les 19 hores i es perllongarà fins al diumenge. Aquest certamen va congregar l'any passat a 12.000 persones al llarg dels seus quatre dies.