Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Calp prepara una nova edició de la Fira de Nadal

dijous, 29 Novembre, 2018 - 12:30

Del dijous, 6, al diumenge, 9 de desembre, el Nucli Antic de Calp acollirà, per sisè any consecutiu, la Fira de Nadal, un esdeveniment que va nàixer amb la intenció de revitalitzar la zona més antiga del municipi i que, a poc a poc, s'ha convertit en punt de trobada dels ciutadans, a través d'una fira en la qual s'involucren els comerços i associacions locals i que es complementa amb la recreació d'ambients nadalencs.

 

Durant uns dies la zona històrica de Calp es transforma, els carrers es converteixen en un mercat nadalenc que convida a passejar i descobrir racons amb encant. Els llocs del comerç local s'instal·laran en el carrer Llibertat, mentre que el carrer Major i la plaça de la Vila es destinen a les associacions i l'oferta gastronòmica.

 

La plaça del Beat Francisco Sendra serà ocupada per una fira infantil que farà les delícies dels més xicotets, amb castells inflables, jocs tradicionals, casetes típiques de fira en les quals els xiquets podran obtenir crispetes i cotó dolç.

 

A més la fira estarà amenitzada amb actuacions culturals, tallers nadalencs, música i animació, xanquers i la caseta de Pare Noel on els xiquets podran dipositar les seues cartes. Els visitants de la fira podran conèixer el pessebre de la Casa de Cultura, que s'obrirà al públic el dia d'inici de la fira, i també podrà visitar-se l'exposició Pessebres del Món en l'Església Mare de Déu de les Neus.

 

Aquest esdeveniment comporta la implicació no solament dels empresaris i comerciants locals, si no també de diversos col·lectius i associacions de Calp. Està prevista l'actuació de grups com Solera Artística, la xaranga La Xarlotà, La Rondalla de Calp, Salsa a Calp, la banda Juvenil de la Unió Musical Calp Ifach, Xirimiters del Carellot, Nadales Grup La Mar, Marcia´s Danse Center, Costa Blanca Anglican Chaplaincy, Coral Caprice, la Coral Ifac, la Casa d'Andalusia, la Coral U3A. La Fira es converteix en motiu de reunió i convivència dels calpins i dels que visiten Calp durant aquestes dates en el marc del centre històric, una oportunitat única per a gaudir de Calp en un ambient nadalenc.