Calp acull a partir del dissabte una nova edició de la Fira del Llibre

dimecres, 10 Abril, 2019 - 13:30

Calp celebrarà l'onzena edició de la Fira del Llibre del 13 al 21 d'abril organitzada per la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de les llibreries calpines Nou Art, Luís Vázquez, J. Vázquez i Llibreria Vazquez Such.

 

La fira, que se situarà al final del carrer Alemanya, al costat del passeig marítim, comptarà amb una gran carpa que acollirà als llibreters que pretenen donar a conéixer tant les últimes novetats literàries com les grans obres de la literatura universal. A més la fira comptarà amb activitats paral·leles com a tallers, teatre, contacontes i presentació de llibres.

 

La fira obrirà les seues portes dissabte que ve, 13 d'abril a les 12.30 hores, a la vesprada l'escriptora Ana Álvarez Guinea presentarà el llibre “Querido mundo”. El diumenge 14, a les 17.00 hores està previst el contacontes “Cuentos a la orilla del mar” a càrrec de Núria Ruiz Gómez i Estrella García.

 

Les vesprades del dimarts 16, dimecres, 17 i dijous, 18 d'abril està previst celebrar tallers de manualitats a càrrec de A mà *creacions. El divendres, 19 d'abril, la companyia Maniero Edicions representarà l'obra de teatre familiar “Entre tus brazos”. I el dissabte,20, es presentarà el llibre “El hada arcoiris” a càrrec de la seua autora Maribel Tirado Garrido. Els més xicotets podran gaudir d'inflables del 13 al 20 d'abril de 17 a 19 hores.