L'Ajuntament organitza a l'abril una Fira d'orientació laboral i acadèmica en l'IES Ifac

dimecres, 24 Gener, 2018 - 10:00

L'IES Ifac de Calp acollirà a la fi d'abril una fira d'orientació laboral i acadèmica, organitzada per l'Ajuntament i dirigida a tots els alumnes però principalment als grups de 4º de l'ESO i als de FP Bàsica. La fira pretén oferir als joves informació sobre el sistema educatiu, possibles alternatives formatiu-professionals i eines de cerca de recursos.

 

L'activitat, impulsada des de les Regidories d'Educació i Joventut, té com a objectiu recolzar als joves en el procés d'elecció del seu itinerari educatiu i laboral i servir de suport a la tasca orientativa dels centres docents. Aquesta és la primera vegada que Calp acull una iniciativa similar que ha sigut molt bé rebuda per la direcció  del centre educatiu.

 

Per a açò la fira comptarà amb àrees d'informació amb les diferents opcions educatives i professionals, equips d'orientadors que oferiran assessorament personalitzat, activitats lúdic-formatives amb proves que tenen relació amb el món laboral i acadèmic. Els estudiants podran desenvolupar habilitats d'autoconeixement, familiaritzar-se amb el món laboral i prendre decisions sobre el seu futur formatiu i professional de manera responsable.

 

En la fira participaran entitats privades i grups professionals, com a bombers o policia, que puguen oferir informació als estudiants interessats en determinats sectors professionals.