Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Fira Calp celebra el seu desé aniversari amb més expositors i més tapes

Dilluns, 14 Maig, 2018 - 14:45

Fira Calp, la fira de gastronomia i comerç de la ciutat del Penyal, celebra la seua desena edició que tindrà lloc del 24 al 27 de maig en la Plaça Major. I ho fa amb un major nombre d'expositors i de tapes i amb la participació de la Confraria de Pescadors i de la Comissió de Festes 2018.

 

El certamen ha sigut presentat per l'alcalde César Sánchez, la regidora de Comerç-Creama, Ana Sala, el regidor de Turisme, Jan Van Parijs, així com pel president de l'associació d'hostaleria Sabor a Calp, Iván Ivars Such, el president de l'associació d'Empresaris de Calp, José Malagón, el president de la Comissió de Festes 2018, Víctor Cazorla i per José Antonio Sánchez, en representació de la Confraria de Pescadors.

 

La fira comptarà enguany amb 17 estands de restaurants, cafeteries i cocteleries i a més reforça la seua part comercial amb la participació d'11 comerços que exhibiran els seus productes. “Tant el sector hostaler com el comercial són dos sectors molt potents a Calp, amb una oferta de qualitat que volem seguir oferint de forma conjunta en aquesta fira a tots els visitants de la comarca”, ha destacat José Malagón.

 

D'altra banda, els hostalers oferiran un major nombre de tapes, entre quatre i cinc per caseta - en les edicions anteriors n'oferien tres -, a preus populars, d'1 a 4 euros. La Confraria de Pescadors, per la seua banda, presentarà en la fira, a més del tradicional Peix de Calp, un producte nou fet amb ingredients del mar com aembotit i hamburgueses de polp i corbina.

 

Per primera vegada s'ha convidat a la Comissió de festes 2018 a participar en Fira Calp, per a vendre la beguda: cervesa, refrescs i aigua; els beneficis que obtinguen es destinaran a l'organització de les festes patronals d'enguany; el vi serà a càrrec de cada hostaler que oferirà un celler diferent.

 

Juntament amb tot açò tindrà lloc activitats paral·leles com a concerts, demostracions culinàries, animació infantil o una exhibició de vehicles híbrids. A més està prevista una pantalla gegant el dissabte 26 de maig amb motiu de la final de la Champions Reial Madrid – Liverpool.

 

“Després de 10 anys de celebració, Fira Calp és una fira consolidada, un gran aparador per a la difusió i promoció de dos dels nostres grans actius: l'hostaleria i el comerç calpí", ha destacat l'alcalde de Calp, César Sánchez.

 

La fira, organitzada per les regidories de Comerç-Creama i Turisme, així com per l'associació d'hostaleria Sabor a Calp i l'associació d'Empresaris de Calp, s'inaugurarà el dijous 24 de maig a les 19 hores. Aquest certamen va congregar l'any passat a 12.000 persones al llarg dels seus quatre dies.