Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
klips.png
Manipulador de Alimentos e Introduccion a los Alergenos - Diciembre 2019.jpg
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

La Confraria de Pescadors impulsa les festes de la seua patrona amb un programa replet d'activitats

divendres, 12 Juliol, 2019 - 11:30

Per tercer any consecutiu la Confraria de Pescadors de Calp, a través de la Comissió Festes Mare de Déu del Carme, i amb la col·laboració de l'Ajuntament, pretén donar un nou impuls a les tradicionals festes de la Mare de Déu del Carmen, patrona del mar, i per a això s'ha confeccionat un ampli programa d'actes concentrats entre hui i el dimarts, 16 de juliol.


 

La Comissió de Festes Mare de Déu del Carme de Calp ha programat actes tan tradicionals com els “aquajocs” i les cucanyes populars que se celebraran demà a partir de les 10.30 hores en el port pesquer o la partida de pilota valenciana a “llargues i raspall” que se celebrarà demà, dissabte, a les 16.30 hores al carrer García Ortiz.

Al costat de l'aspecte més tradicional de la festa, el millor pop-rock alternatiu torna a Calp amb el mini festival Creampop, dins de la programació de les festes de la Mare de Déu del Carmen, demà dissabte a partir de les 22 hores en el recinte portuari. Enguany Creampop compta amb un cartell de luxe: Neuman, The Levitans i Q-71, Queen Tribute. A més hi haurà tardeo a partir de les 17h a càrrec de Juan de Pablos DJ.

El diumenge, a partir de les 12 hores se celebrarà en el port el tradicional concurs de calder, elaborat exclusivament amb “Peix de Calp”. Aquest estarà amenitzat per la colla de xirimiters “El Carellot” i compta amb diversos premis amb una dotació total de 500 euros. El dilluns, 15 de juliol, està prevista la Nit de Música , en la plaça Major amb la participació de Diamons.


 

El dimarts, festivitat de la patrona, els actes es concentraran en el nucli antic amb la cercavila i la missa a les 12 hores a l'església Mare de Déu de les Neus. En finalitzar es dispararà una mascletà en la plaça Major. Ja a la vesprada, a les 20.30 hores, els actes tornaran a concentrar-se en el port pesquer amb la tradicional ofrena floral a la Verge del Carmen, seguida de la processó marinera i l'homenatge als nàufrags morts en el mar. En la processó participarà la colla de xirimiters “El Carellot” i la Unió Musical Calp-Ifach. Les festes culminaran amb el tret d'un castell de focs artificials.