Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

La pintora Cristina Francés torna a Calp amb la seua exposició “Sentimientos”

dimarts, 15 Maig, 2018 - 12:00
La Sala de Belles Arts de la Casa de Cultura de Calp acull l'exposició "Sentimientos", de Cristina Francés Seva, que podrà visitar fins al 30 de juny a la Sala de Belles Arts de la Casa de Cultura de Calp.
 
 
A la mostra podem trobar paisatges dels nostres racons més bonics: Serra de Bèrnia, Guadalest, un racó dels Pirineus... També es poden veure retrats al pastel, com el retrat de la seva néta Emma, ​​de 2 anys d'edat.
 
 
Cristina Francès explica: "sempre que pinte, és com si entrara en un estat de meditació, en el qual el temps no existeix i només estic bolcada en el que estic pintant en aquest moment, en l'ací i ara, l'exterior no existeix" .
 
 
Aquesta artista alcoiana reconeix que el seu interès per pintar li ve de son pare, qui era un gran aficionat de la pintura i la ceràmica popular.
 
 
Per la seua banda, Cristina Francés va començar de manera autodidacta el 1989, i posteriorment va aprendre de grans mestres. La seva primera exposició individual va ser al Casino d'Alacant, a l'Esplanada, el 1994. Des d'aleshores fins ara, no ha deixat de pintar. I ha participat en 17 exposicions individuals, i més de 100 col·lectives, en diverses ciutats espanyoles i també a l'estranger, com en les ciutats franceses de Béziers i Auterive i en Leipzig, Alemanya.
 
 
Amb "Sentimientos", Cristina Francés torna a exposar a la Casa de Cultura de Calp, on havia realitzat altres mostres anteriorment, tant a nivell individual com col·lectiu.