Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

600 escolars han utilitzat les instal·lacions del Club de Tennis dins del conveni amb l'Ajuntament

dijous, 31 Maig, 2018 - 13:45

Més de 600 escolars calpins han utilitzat al llarg d'aquest curs les instal·lacions del Club de Tennis Calp en les seues classes d'educació física a través del conveni subscrit entre el club i l'Ajuntament de Calp amb una durada de quatre anys.

A través d'aquest document el Consistori aporta una subvenció de 20.000 euros per a sufragar les despeses derivades de l'execució de la primera fase del projecte de condicionament i supressió de barreres arquitectòniques en les instal·lacions del Club de Tennis Calp. Amb açò es pretén adaptar les instal·lacions del club per a promoure la pràctica de l'esport entre persones amb diversitat funcional. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar compliment a la legislació quant a Igualtat d'Oportunitats i Accessibilitat Universal de les Persones amb Discapacitat i aconseguir la plena igualtat d'aquest col·lectiu.

Per la seua banda, el Club col·labora en el foment de l'esport entre escolars mitjançant la cessió de les seues instal·lacions a tots els centres educatius de Calp, incloent l'Institut d'Ensenyament Secundari, el Col·legi d'Educació Especial Gargasindi i el Centre Ocupacional Maite Boronat. Aquestes jornades es desenvolupen en horari lectiu i entre setembre i juny.

El club també cedeix les seues instal·lacions per a la celebració d'esdeveniments esportius impulsats per l'Ajuntament o altres esdeveniments similars amb finalitat benèfica. A més de cedir la piscina, frontó i pista de futbol sala per a l'entrenament de les lligues de caràcter local.

Tant l'Ajuntament, representat per l'edil d'educació, Pilar Cabrera, com el Club de Tennis, representat pel seu president Pascal Lafitte, incideixen en la necessitat de corregir els obstacles socials que limiten l'accés a l'esport de les persones amb discapacitat.