Documentals, tallers i una concentració per a celebrar el Dia de la Dona a Calp

Dilluns, 2 Març, 2020 - 12:15

Encara que el Departament d'Igualtat duu a terme una intensa labor de formació i conscienciació al llarg de l'any és a principis de març, amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, quan intensifica esforços amb un programa específic.


 

Enguany amb el lema “Volem treballar en igualtat” s'ha elaborat una programació que inclou una concentració el diumenge 8 de març a les 12 hores en la plaça Colón, organitzada per l'Associació Dones per la Igualtat de Calp.


 

El dimarts 10 de març el Saló Blau de la Casa de Cultura acollirà la projecció del documental “En la brecha” sobre la desigualtat de gènere en el treball. Set dones que exerceixen professions tradicionalment masculinitzades comparteixen les seues experiències en aquest documental que pretén obrir un debat posterior.


 

I el divendres 13 de març se celebrarà a la Casa de Cultura el taller “Píndoles per a l'emprenedoria des de la perspectiva de gènere”. Es tracta d'un taller gratuït de tres hores de duració dirigit a dones emprenedores o que ja tinguen negocis i desitgen ampliar els seus coneixements sobre l'emprenedoria, apoderament i capacitació.