L'Ajuntament duu a terme una innovadora desinfecció en l’ Escola Infantil Silene d’Ifac

dimecres, 26 Febrer, 2020 - 13:15

L'Ajuntament ha dut a terme aquesta setmana la desinfecció de l’ Escola Infantil Silene d’ Ifac amb un nou sistema . Es tracta d'un equip de polvorització electroestàtica que gràcies a la seua capacitat envolupant, arriba a cobrir aquelles àrees on els procediments convencionals no són capaços d'arribar.


 

És una tecnologia que combat de manera efectiva als microorganismes de les superfícies, bacteris, fongs, virus, llevats i redueix la càrrega microbiana fins a un 100% sense representar una amenaça per als alumnes o personal docent.


 

Des de la regidoria d'educació s'ha optat per aquest procediment en constatar que els mètodes tradicionals no cobreixen íntegrament totes les superfícies. A més, amb l'objectiu d'observar resultats reals a l'escola infantil, es procedirà a realitzar mesuraments abans i després del tractament a través d'un laboratori extern.


 

L'objectiu és oferir als més xicotets les majors condicions de seguretat davant possibles contagis i infeccions. L'escola Infantil Silene d’ Ifach, construïda en 2006, és d'una edificació aïllada de 1532 m² de planta única disposada en tres pavellons units per un altre transversal. En l'actualitat acull a 165 xiquets d'entre 4 mesos i tres anys.