L'Ajuntament signa el conveni per a la construcció de la 4 ª fase de l'edifici de la Unió Musical Calp-Ifac

dimecres, 29 Agost, 2018 - 13:15

Aquest matí s'ha dut a terme la signatura del conveni entre la Caixa de Crèdit Provincial i l'Ajuntament de Calp per a la construcció de la 4ª fase de l'edifici de la Unió Musical Calp-Ifac, amb açò culminaran les obres del centre cultural de l'entitat cultural, un projecte iniciat fa més d'una dècada i que s'espera que siga una realitat abans de finalitzar 2019.

 

Aquest edifici se situa en l'avinguda Puerto de Santa María, en un solar propietat de la banda de Calp. La banda de música i l'Ajuntament van acordar un protocol pel qual el Consistori es comprometia a construir l'edifici i a canvi l'entitat cultural cedia part de l'immoble per a ús municipal. En 2011 el govern es va proposar impulsar aquestes obres i en els pressupostos dels últims anys ha destinat un muntant finançat a través de la Caixa de Crèdit de la Diputació

 

En 2016 i 2017 l'Ajuntament va destinar 250.000 € a la segona i tercera fase de construcció de l'edifici respectivament, i el pressupost de 2018 contempla destinar 250.000 € a la quarta fase de les obres a executar al llarg del present exercici i altres 250.000 € per a finalitzar les obres del la part de l'edifici que corresponen a la Unió Musical a executar en 2019.

 

D'aquesta manera la Unió Musical serà la propietària de la planta baixa i entreplanta de l'edifici -àrea que quedarà finalitzada en 2019- de manera que la banda compte amb la sala d'assajos, despatxos i aules necessàries per a desenvolupar la seua labor.