Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Aguas de Calpe inicia les obres de de renovació de conduccions de los Pinos

divendres, 1 Febrer, 2019 - 11:15

Aguas de Calpe, empresa concessionària del servei de subministrament d'aigua, continua amb els treballs de renovació de la xarxa i modernització de les infraestructures hidràuliques. D'aquesta manera, la setmana vinent s'iniciaran les obres de renovació de conduccions a la urbanització Los Pinos. Les noves canonades milloraran el subministrament d'aigua potable en la partida Els Pins així com en les partides de Basetes i Calalga.

 

En concret s'instal·laran 1.422 metres de noves canonades, es realitzaran 12 nusos de connexions amb la xarxa de canonades existents i es renovaran 37 escomeses domiciliàries. La durada estimada dels treballs és de sis mesos i l'import de la inversió a realitzar ascendeix a 181.451,72 €. Les obres a executar permetran la creació de dos nous sectors en la xarxa de distribució, en aquests sectors s'instal·laran comptadors, registradors de pressió i equips de registre i enviament de dades mitjançant GPRS (data loggers), que permetran a Aguas de Calpe monitorar de manera contínua la pressió i cabal coneixent de manera immediata les incidències en la xarxa de distribució.

 

L'obra permet a més continuar amb el procés de racionalització de la xarxa de distribució municipal, ja que possibilita deixar en desús un total de 1.087 metres de conduccions, en la seua major part de fibrociment, que havien quedat obsoletes. Amb tot això es millora la qualitat del servei ja que es garanteix la continuïtat del servei en eliminar els actuals trams de conducció situats a l'interior de parcel·les privades i, d'altra banda, s'optimitzen les condicions de subministrament quant a pressió i cabal es refereix.

 

El procés continu de renovació de conduccions que realitza Aguas de Calpe és fonamental per a garantir la sostenibilitat del sistema de proveïment a Calp, aquesta renovació juntament amb el sistema de telecomandament, la sectorització de la xarxa i la instal·lació de comptadors domiciliaris intel·ligents, milloren el rendiment hidràulic que ha possibilitat que Calp haja superat el rendiment del 85 per cent.