Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Calp es prepara per a viure un gran esdeveniment cultural amb el concert d'any nou

Dilluns, 3 Desembre, 2018 - 12:15

Per segon any Calp celebrarà un gran concert amb el qual donarà la benvinguda a 2019. Serà el pròxim 1 de gener a les 18 hores en la plaça Major, a càrrec de nou de ADDA - Simfònica i sota la batuta del prestigiós director Josep Vicent. Considerat l'esdeveniment cultural de l'any en el municipi, el concert ja va congregar a milers de persones en l'edició anterior els qui van vibrar amb els valses, polcas i àries que va interpretar l'orquestra resident de l'Auditori de la Diputació d'Alacant.

 

Enguany es manté el repertori en secret, el qual promet sorprendre a l'audiència. Encara que ADDA – Simfònica ha realitzat diverses actuacions prèvies, la seua constitució oficial com a orquestra no s'ha produït fins al passat mes de setembre i la seua presentació està prevista per al 14 de desembre. Està formada per 43 músics, seleccionats entre més d'1.500 que es van presentar a les proves. Dirigint-los a tots ells estarà Josep Vicent, el currículum dels quals inclou l'adreça titular de la Orquestra Simfònica de les Illes Balears i la de The World Orchestra des de 2005, amb els qui va realitzar 15 gires en quatre continents.

 

A més, des de fa dècades ha sigut pioner en l'exploració de nous formats i públics per a la música clàssica. Ha dirigit produccions d'ópera en el Teatre Real de Madrid, el Teatre del Liceu de Barcelona, l'Ópera de Leipzig o el Teatre de la Maestranza Sevilla entre uns altres. Des de 2014 treballa com a director musical amb La Fura dels Baus”.

 

Enguany li acompanyarà sobre l'escenari una de les més prestigioses sopranos del panorama nacional, Pilar Jurado, reconeguda amb nombrosos premis. El concert se celebra de forma gratuïta i no es requereix entrada per a assistir a ell.