Ajudes al Comerç Local per a fer front a l'efecte del COVID19

Comunicat de l'alcaldessa de Calp, Ana Sala, sobre les festes patronals

divendres, 31 Juliol, 2020 - 16:15
Ana Sala
S'aproximen dates molt significatives per a tots. En unes circumstàncies normals, com a alcaldessa de Calp, em dirigiria a tots vosaltres per a felicitar els festers i per a convidar al poble de Calp i als qui ens visiten a gaudir d'uns dies de trobada, festa i diversió. 
 
La meua felicitació la teniu i vull donar molts ànims especialment a la comissió de festes 2020 per tot el seu esforç, infinita paciència i comprensió, i per la seua gran faena i dedicació durant tot l'any per la il·lusió d'organitzar les millors festes possibles. 
 
Agost és mes d'il·lusió i felicitat, on tradició i devoció es manifesten en processons, carrers plens de gent, concerts, disfresses, els nostres Bous al Carrer, la nostra Plaça Major plena de vida… on l'algaravia dels nostres festers que culminen el seu any i dels nostres prefesters que arranquen amb il·lusió el seu any més important inunda cada racó. 
 
Enguany estem vivint una realitat molt allunyada. La COVID-19, una terrible pandèmia, inimaginable fa uns mesos per a qualsevol de nosaltres ho ha provocat. Un escenari difícil per a tots que ha interromput la quotidianitat de les nostres vides. 
 
Per això, ara més que mai vull demanar-vos que eixe sentiment d'orgull de poble i identitat que aquest mes inundaria Calp estiga més present que mai en els nostres cors i que celebrem el dia 5 d'agost amb la solemnitat i el respecte que mereix la nostra patrona. Posarem una nota de color als nostres carrers amb una mica d'enllumenat festiu i als nostres cors amb esperit fester. 
 
No hem de sentir pena, ni molt menys, per allò que deixem de fer. Hem guanyat en maduresa, responsabilitat, solidaritat i esperança. Esperança en què l'any que ve celebrarem dues coses: la nostra contribució a l'erradicació de la COVID-19 i les festes patronals, organitzades per les comissions 2020 i 2021, més importants de la història d'aquest poble. Ajuda no us faltarà per part del vostre Ajuntament i per tots els calpins, que s'implicaran més que mai en elles.
 
Poble de Calp, comissions festeres 2020 i 2021, visquem aquests dies amb l'esperança que en 2021 ens podrem rescabalar, i a nosaltres, el vostre Ajuntament, ens agradaria acompanyar-vos en aquest bonic viatge.
 
Visca la Mare de Déu de les Neus, visca Calp!
 
Ana Sala, alcaldessa de Calp