Línea 900
dimarts, 28 Setembre, 2021 - 14:00

La comissió de festes 2022 té previst celebrar a Calp l'Oktoberfesters, coincidint amb el pròxim pont d'octubre. Aquest matí la presidenta de la comissió de festes Mariola Mulet juntament amb l'alcaldessa de Calp, Ana Sala i el regidor de Festes, Paco Avargues, han presentat aquesta iniciativa que sorgeix dels festers i que consisteix en una festa de la cervesa aprofitant la tradició que ha existit en la localitat en aquesta mena d'esdeveniments durant més de 30 anys.

 

“Pretenem celebrar una festa de la cervesa espanyolitzada amb la qual passar-nos-ho bé i al mateix temps ens permeta recaptar fons per a les festes de l'any que ve”, ha assenyalat Mariola Mulet.

 

A més de cervesa, en l'Oktoberfesters se servirà menjar espanyol a preus populars i hi haurà música en directe a càrrec de les bandes McLucas, La Xaranga El Truc, la Bandeta de Bernia i la Gran Babylon.

 

L'Ajuntament de Calp, que s'ha fet càrrec de l'organització, instal·larà una carpa en el Parc de la Creativitat, lloc triat per a acollir aquest esdeveniment.

 

“Octubre sempre ha sigut un mes de festa a Calp; amb la romeria de Sant Francesc i les festes de moros i cristians en honor al nostre patró, el Santíssim Crist de la Suor, per la qual cosa aquesta iniciativa ve a completar el nostre calendari festiu”, ha indicat el regidor de Festes Paco Avargues.

 

“L'Oktoberfesters és una bona manera d'anar reprenent a poc a poc l'activitat festiva en el municipi i al mateix temps permetrà que els festers vagen recaptant diners per a les pròximes festes”, ha manifestat Ana Sala.