Visites guiades Banys de la Reina
Ajudes al Comerç Local per a fer front a l'efecte del COVID19

Calp participa en la jornada de treball de la Xarxa de Ciutats de la Bicicleta

divendres, 24 Març, 2017 - 12:30

L'edil de Territori, Ana Sala, va participar en la jornada de treball de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta celebrada el passat 17 de Març a Sevilla. Més de 100 representants d'una gran multitud d'Ajuntaments de tot el país van compartir punts de vista i aprenentatges. Durant tot el dia es van dur a terme diverses activitats relacionades amb el foment de l'ús de la bicicleta en les nostres ciutats.

 

Juan Espadas, alcalde de Sevilla, acompanyat d'Antoni Poveda, president de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta, van inaugurar la trobada de la xarxa, que en l'actualitat representa a més de 450 localitats i està composta per quasi cent associats.

 

Els assistents van participar en la conferència de Mikael Colville-Andersen, arquitecte urbanista, expert en mobilitat urbana i fundador de Copenhagenize Desing Company, que es va centrar en la manera de transformar les ciutats per a fer-les més compatibles amb el ciclisme i segures. Al seu terme es va mantenir una reunió extraordinària de la Junta Directiva de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta, de la qual Calp forma part, en la qual es van tractar aspectes relacionats amb el pròxim Baròmetre de la Bicicleta 2017, l'estudi de referència sobre els usos de la bicicleta en el nostre país, que veurà la llum després de l'estiu. També es va celebrar una nova jornada de les Comissions de Treball: Grans ciutats, Promoció i Intermodalidad. Des de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta ja s'està treballant per a cristal·litzar els acords aconseguits tant en la Junta Directiva com en les Comissions de Treball.