Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

La Casa Nova serà seu universitària de la UA

divendres, 11 Gener, 2019 - 14:45

En el plenari de l'Ajuntament celebrat hui, la portaveu del govern, Ana Sala, ha anunciat que el mes vinent se signarà el conveni amb la Universitat d'Alacant pel qual el Campus d’ Excel.lència Empresarial Casa Nova es convertirà en seu universitària.

D'esta manera, la Casa Nova, l'emblemàtica masia fortificada del segle XVI adquirida i rehabilitada per l'Ajuntament, acollirà activitats acadèmiques, culturals i socials organitzades i programades per la Universitat d'Alacant.

A més es crearà una comissió de valoració de programació i cursos i podran establir-se línies d'actuació preferent en matèria d'empresa, turisme i comerç entre altres, sense perjudici per a la programació de les activitats culturals o d'extensió universitària que es desenvolupen per iniciativa de la Universitat d'Alacant o per acord de totes dues parts. A més l'Ajuntament habilitarà una partida de 25.000€ per a finançar les activitats previstes en el conveni que tindrà una durada de 4 anys.

En el ple de hui el Consistori també ha aprovat l'adhesió del municipi a la Xarxa de Destinacions intel·ligents de la Comunitat Valenciana. En la seua aposta per un model turístic com a destinació intel·ligent, com contempla el Pla Director de Turisme Municipal i el Pla EDUSI, Calp s'integra en aquesta agrupació de destinacions turístic.

Aquesta xarxa, impulsada per la Generalitat Valenciana i Innvatur, té com a objecte digitalitzar l'activitat turística com a via per a la millora i eficàcia en la gestió turística de les destinacions i impulsar el desenvolupament de les destinacions a través de la innovació i el coneixement.

El ple també ha acordat prorrogar el contracte de gestió de mobiliària i activitats de temporada a les platges a l'actual adjudicatària, la mercantil Medirent, tal com estableix el plec d'adjudicació, fins a octubre de 2019.