La Casa de Cultura de Calp acull l'exposició benèfica "Arte y Vida"

dijous, 22 Febrer, 2018 - 10:00

José Luis Peñalvo mostra a Calp l'exposició "Arte y Vida", els beneficis de la qual es destinaran íntegrament a l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Calp. La mostra es compon d'olis i aquarel·les de temàtica paisatgística.

 

Peñalvo explica a CALPNOTÍCIES que la seua afició per la pintura li va arribar des de molt xicotet, i més endavant. de la mà del pintor granadí Paco Calvín, a qui li deu l'amor pel paisatge, que és el tema de qual a l'autor d'"Art i Vida" més li agrada pintar. I, més concretament, aquest pintor sol inspirar-se per pintar en la natura i els pobles i ciutats d'Espanya.

 

L'autor d'"Arte y Vida" havia realitzat amb anterioritat tres exposicions a Calp, a més de nombroses mostres a la Comunitat de Madrid, especialment a San Lorenzo de El Escorial i Collado Villalba.

 

Les tècniques pictòriques que Peñalvo utilitza són, fonamentalment, l'oli, l'aquarel·la i l'acrílic. El pintor confessa que l'apassiona la miniatura a l'oli, una tècnica que treballa amb assiduïtat, encara que no descarta els grans formats quan l'ocasió ho requerix.

 

En preguntar a l'autor què es pot trobar a "Art i Vida", Peñalvo respon: "part de la meua obra i el meu afecte i solidaritat amb les persones del col·lectiu al qual es dedica l'exposició", uns valors que, a més, suposen la nota diferencial d'aquesta mostra respecte d’altres treballs del mateix pintor. Una exposició que, en paraules del seu autor, va sorgir per la necessitat de donar alguna cosa en agraïment a tot el que ha rebut.

 

Peñalvo es mostra agraït a l'Ajuntament de Calp pel seu suport en l'organització d'aquest esdeveniment i la seua sensibilitat cap a aquesta causa que afecta a tots.

 

Aquest treball es podrà visitar fins al 28 de febrer a la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura de Calp.

 

L'horari d'atenció d'aquesta exposició és de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i de 16 a 19 hores.