Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
CARTEL Calpe Septiembre_0.jpg
klips.png
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

L'Ajuntament de Calp informa dels carrers tallats per l'arribada de la Vuelta el 9 de setembre

dijous, 19 Maig, 2016 - 13:45

L'Ajuntament de Calp ha mantingut este matí una reunió amb els hostalers, comerciants i administradors de finques afectats per l'arribada de la Vuelta ciclista a la localitat el pròxim 9 de setembre amb la fi d'informar-los dels carrers que estaran tallats al trànsit i oferir-los recomanacions perquè la prova ciclista els cause les menors molèsties possibles.

 

Està previst que la Vuelta, que en eixa etapa consistirà en una contrarrellotge que eixirà de Xàbia, entre a Calp per la carretera de Moraira, i passe per l'avinguda Joan Carles I, Exèrcits Espanyols, Xàbia, Gibraltar, avinguda del Port i tinga meta en l'antiga Llotja de pescadors.

 

En este sentit, el tràfic rodat estarà tallat des de les 11 del matí a les 18 hores aproximadament en els dos sentits de les avingudes Joan Carles I i Exèrcits Espanyols, així com els carrers adjacents que donen a la platja en la zona de les Bassetes, Calalga i la Fossa. En el port la circulació podrà estar restringida inclús abans ja que estarà condicionada al muntatge de la zona de meta. A més, l'estacionament estarà prohibit en el port a partir de les 22 hores de la nit anterior, hora en què està previst que comencen a arribar els camions de muntatge.

 

En estes zones només es permetrà la circulació de vehicles d'emergència i s'habilitaran passos de vianants per a garantir que els ciutadans puguen accedir a les platges i al port.

 

La reobertura del trànsit tindrà lloc a partir de les 18 hores en la zona del circuit de la carrera mentre que en el port es produirà una vegada hagen finalitzat els treballs de desmuntatge.

 

D'altra banda, s'han previst parades de taxi i d'autobús en el carrer Finlàndia (pròxim a la zona de Mercadona) i en l'avinguda Illa de Formentera (en la zona del Parador d'Ifach).

 

En la reunió s'ha recomanat estacionar fora de la zona de trànsit restringit i que hostalers i comerciants avisen als proveïdors que realitzen les entregues o arreplegues abans de les 10 hores del dia de la prova. També s'aconsella als hotelers que advertisquen els seus clients que no podran circular amb cotxe en la zona restringida ni accedir als hotels o apartaments.

 

Tota la informació relativa a la Volta s'anirà publicant en la web www.calp.es/vuelta16 i es repartiran cartells informatius en les urbanitzacions i comunitats de veïns, comerços i establiments hostalers afectats.