Calp inicia una campanya per a fomentar la compra en el comerç local aquest Nadal

divendres, 27 Novembre, 2020 - 14:00

Aquest matí s'ha presentat la campanya que durà a terme l'Ajuntament de Calp des de hui i fins al final de les festes Nadalenques amb la fi de fomentar les compres en el comerç local i al mateix temps “aconseguir que el COVID no ens lleve la il·lusió pel Nadal”. 

 

La campanya comprén diversos aspectes. D'una banda una campanya de publicitat animant a la població a comprar en el comerç local amb el lema “Aquest Nadal trau-li un somriure al comerç de Calp”. Es tracta d'impulsar la compra en el comerç calpí davant la compra online reforçant el missatge de tornar el somriure als comerciants després de les dificultats patides per la pandèmia. 

 

El regidor de Comerç Paco Avargues ha assenyalat que: “aquesta campanya és més necessària que mai, pretenem crear un ambient nadalenc que convide a comprar a Calp, el poble es converteix en un gran centre comercial i per això s'ha invertit en decoració, en fil musical, es posarà gratuïtament catifes roges en els accessos als comerços, hi haurà actuacions musicals al carrer, tot per a crear un ambient nadalenc que convide a comprar en el comerç local”. 

 

Un altre aspecte de la campanya ha sigut la inversió realitzada en la il·luminació nadalenca tant en el centre històric com en les zones comercials del municipi. La regidora de Festes, Ana Perles, ha anunciat que: “encara que enguany no hi haja cavalcada el Missatger Reial i els Reis Mags arribaran a Calp i els xiquets i xiquetes calpins podran veure'ls a través de les xarxes socials”. 

 

Les diferents iniciatives es completen amb la programació cultural organitzada per a aquestes dates que inclou, segons ha explicat l'edil de Cultura, Pilar Cabrera, una ruta de betlems visitable en diferents punts del municipi, l'exposició filatèlica EXFICALP, teatre infantil, la reobertura del Museu del Col·leccionisme una vegada finalitzades les obres de remodelació així com els concerts de Nadal de la Rondalla i la Coral. A més es realitzaran actuacions al carrer a càrrec de la Colla de Xirimiters del Carellot, la Unió Musical de Calp, la Xaranga la Xarlotà i l'agrupació Clau de Fa. L'última actuació de l'any serà a càrrec de Ensemble Ifach. 

 

Totes les activitats es realitzaran complint les mesures de seguretat i de control d'aforament. Des de l'Ajuntament també s'ha convidat els ciutadans a il·luminar els seus balcons i als comerços a participar en el concurs d’aparadors nadalenc. 

 

L'alcaldessa, Ana Sala, ha assenyalat que: “enguany ens hem adaptat a les circumstàncies i hem preparat una programació molt àmplia i amb totes les mesures de seguretat. L'objectiu és que la gent es quede a Calp i compre ací”.