Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

L'Ajuntament de Calp instal·la tanques i càmeres en instal·lacions esportives

divendres, 21 Desembre, 2018 - 12:00

 

L'Ajuntament de Calp està duent a terme una sèrie d'actuacions que tenen com a objectius, entre altres, el de millorar la seguretat de tots els menors que realitzen activitats esportives en les seues instal·lacions així com el d'evitar actes vandàlics.

 

Una d'aqueixes actuacions ha sigut el clos del camp de futbol el qual va ser sol·licitat per l'U.D.Calp que ha suposat un cost de 1.400 euros.

 

També s'instal·laran càmeres de vigilància a principis de 2019 en el camp de futbol així com en el Pavelló Ifac amb una inversió de 3.200 euros.

 

Aquestes mesures vénen a sumar-se a les càmeres que s'han instal·lat durant enguany en el Pavelló Domingo Crespo i les pistes esportives de M.A. Benítez. Durant els mesos que porten funcionant aquestes càmeres ha descendit el nombre d'actes vandàlics i ha permés la resolució d'uns altres gràcies a que les imatges van ser visionades per la Guàrdia Civil.

 

Totes aquestes mesures tenen com a objectiu garantir la seguretat dels menors durant la pràctica esportiva, sobretot dels més xicotets, en controlar-se els accessos a les instal·lacions. També permetran una vigilància de les instal·lacions quan no s'estiguen utilitzant evitant un ús inadequat d'aquestes.

 

La regidora d'esports, Ana Sala, ha declarat que “aquestes actuacions tenen com a objectiu dotar d'espais més segurs per a la pràctica de l'esport als nostres xiquets i xiquetes”. “També hem atés la proposta realitzada per l' U.D. Calpe que ens va sol·licitar el clos dels camps de futbol per a facilitar la labor dels monitors i entrenadors i també per a evitar que cap persona puga accedir al camp durant els partits”, va afegir Sala.