L'Associació Alacant per a la Lluita contra el Càncer i la Protectora d'Animals de Calp-Benissa editen un calendari benèfic amb “superherois” de Calp

dimarts, 1 Desembre, 2020 - 12:45

L'Associació Alacant per a la Lluita contra el Càncer juntament amb la Societat Protectora d'Animals de Calp-Benissa (SPA) ha editat un calendari benèfic amb imatges de “superherois” i “superheroïnes” de la localitat, persones que són exemple de superació per als altres. Es tracta de persones que han superat una malaltia o que han acceptat amb coratge i determinació una nova situació després de patir un accident o que malgrat les dificultats i barreres que els ha posat la vida han aconseguit superar-les.

 

El calendari, en l'edició del qual ha col·laborat l'Ajuntament de Calp, també inclou imatges d'altres “superherois”, gossos i gats de la Societat Protectora d'Animals, que han sigut rescatats del carrer i que tenen també la seua pròpia història de superació.

 

Cada imatge compta, a més, amb una frase triada per cadascuna de les persones protagonistes i que resumeix el seu esperit lluitador, a més de servir d'inspiració per als altres.

 

El calendari es podrà adquirir amb un donatiu de 5 euros en la seu de l'Associació Alacant per a la Lluita contra el Càncer (c/ Major 16) els dimarts, dijous i divendres de 18 a 20 hores, així com en Calçats Daltur (c/ Els Ametlers, 4), en la Galeria Pepe Davent (c/ Llibertat, 32), en l'estudi de fotos Mónica Monje (c/ Joan de Garay, 3) i a la Botiga-perruqueria canina Mr Dog (c/ Huelva, 6). El recaptat anirà destinat a les dues associacions per a continuar duent a terme la seua labor solidària.