Dilluns, 6 Setembre, 2021 - 12:45

L'edil de Dinamització Econòmica i Creama, Paco Avargues, i el president de AEMCO , José Malagón, han fet públics hui les dades de la campanya del “Bo-Comerç” iniciada a principis d'agost amb l'objectiu de reactivar el consum en el comerç local i col·laborar en la seua recuperació.

Amb aquesta campanya els ciutadans empadronats a Calp han pogut sol·licitar a través d'una plataforma bons de consum per valor de 20, 50 i 100 euros cadascun que podien canviar en els establiments adherits a la campanya. Els bons estan subvencionats al 50% per l'Ajuntament per a ser canviats en els comerços de proximitat adherits. Amb aquesta campanya els consumidors han pogut duplicar el valor de la seua compra. Cada ciutadà ha pogut sol·licitar un màxim de 100€ en bons.

 

En total s'han canviat 7.402 bons per un import total de 362.560 € i han participat 3870 persones adquirint bons. Quant als comerços participants ascendeixen a un total de 59.

 

El regidor de Dinamització Econòmica, Paco Avargues, ha assenyalat que “aquesta és sens dubte una de les millors campanyes comercials que s'han posat en marxa a Calp, vull donar les gràcies a AEMCO perquè sense ells no haguera sigut possible, també vull donar les gràcies a tots els implicats perquè va ser una campanya que es va organitzar molt ràpidament per a optar a subvencions i és d'agrair la implicació dels departaments de Comerç, Subvencions , Comunicació i Intervenció”.

Avarques també ha afegit que “ens agradaria reeditar aquesta campanya prompte, dependrà de l'assignació pressupostària però si no és possible aquest mateix any la repetirem l'any vinent perquè ha funcionat molt bé”.

També el president de AEMCO, José Malagón, ha indicat que “estem molt satisfets pel nivell de participació i del desenvolupament d'aquesta, vull agrair la confiança de l'Ajuntament, del regidor de comerç i l'alcaldessa que des del principi van creure en aquesta iniciativa. Els comerços han sigut molt receptius a la campanya i estan molt contents del resultat“.