L'Ajuntament tanca instal·lacions municipals i oferirà serveis mínims

divendres, 13 Març, 2020 - 14:30

El Govern Local ha celebrat aquest matí Junt de Govern ordinària i ha centrat l'ordre de dia en les mesures a adoptar per a fer front al COVID-19. D'aquesta manera, es tanquen al públic les instal·lacions esportives, la Casa de Cultura i Biblioteca, el Centre Cívic de la Tercera Edat, el Centre Ocupacional Maite Boronat , Museus, la Seu Universitària Casa Nova, el Servei de Protecció d'Animals i les Oficines de Turisme.

Les oficines de l'Ajuntament, així com les oficines de Comerç , Punt Jove, Igualtat i altres, romandran tancades al públic i es limita l'atenció al públic al registre d'entrada en la OAC, incloent Padró i OMIC però s'oferiran serveis mínims en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres i l'atenció presencial es limita a un màxim de 30 persones amb prèvia cita telefònica.

Aquests treballadors municipals extremaran les precaucions en l'atenció al públic i es garanteix en el cas de la resta de departaments municipals l'atenció telemàtica i per correu electrònic. Les oficines de Turisme continuaran realitzant atenció telefònica i on-line. El Departament de Serveis Socials traslladarà l'atenció al públic a la planta baixa de la Casa de Cultura havent d'accedir-se per la rampa de la dreta i no per l'entrada habitual, en horari de 10 a 14 hores. En aquest àmbit se suspén el PEAE, el servei de reforç per a xiquets i el TAPIS.

A més se suspén el mercat ambulant setmanal dels dissabtes i el rastre dels dimecres. Totes aquestes mesures són efectives des de hui i fins dins de 15 dies, a l'espera que es prenguen noves mesures segons el desenvolupament de la situació.

Tots els actes socials, culturals, esportius i socials queden ajornats. Pel que respecta a les noces civils en el saló de plens es limita l'aforament a 25 persones i s'aconsella que les vetles en el cementeri municipal es restringisquen a familiars directes. A més es recomana no assistir a parcs i espais recreatius i limitar els actes o reunions que puguen afavorir la propagació de la malaltia. També es recomana seguir els consells de les autoritats sanitàries per a evitar el contagi com llavar-se les mans, no tocar-se la cara i tossir en el colze o mocador d'un sol ús.