Visites guiades Banys de la Reina

El Club Rotary Calp Ifach ha entregat des de maig 24.000€ en vals d'aliments

dimarts, 15 Setembre, 2020 - 13:15

El president del Club Rotary Calp Ifach, Miguel de Lamo, s'ha reunit aquest matí amb l'alcaldessa per a fer balanç de les últimes accions de l'entitat calpina.

Així Miguel de Lamo ha informat que des d'el mes de maig passat el Rotary Calp Ifach ha fet lliurament d'un total de 24.000€ en vals d'aliments a Càritas i Creu Roja i ha manifestat la voluntat de l'entitat de continuar amb aquestes donacions que permeten la compra d'aliments frescos per part de les famílies en risc d'exclusió social.

A més el club rotari local també ha fet lliurament de 350 estotjos i material escolar a les ampes del municipi, Creu Roja i Càritas per a distribuir-lo entre els escolars calpins que puguen necessitar-lo.

El president del Club Rotary Calp Ifach també ha anunciat que divendres que ve 18 s'entregarà el premi Liisa Haubensak, dotat amb 2000€ i diploma acreditatiu, a Dolores Martínez Rodríguez, qui ha obtingut la millor nota en la fase general de la PAU 2020.

Entre les pròximes accions del Club Rotary Calp Ifach es troba l'adquisició de pantalles protectores de taula per a Càritas, Creu Roja i l'Associació contra el Càncer i pissarres digitals per al Centre Ocupacional Maite Boronat.