Calp contractarà a 51 joves a través dels programes de contractació EMPUJU i EMCUJU

dimarts, 4 Juny, 2019 - 11:45

L'Ajuntament de Calp torna a sol·licitar per tercer any consecutiu els programes de contractació per a persones joves qualificades per entitats locals. Aquest programa, que realitza Labora, s'engloba dins del Programa Operatiu de Garantia Juvenil i tracta d'estimular la inserció laboral dels joves no ocupats. Els joves seran contractats durant 12 mesos. El projecte està cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

 

L'Ajuntament ja ha realitzat un estudi de les necessitats tècniques i publicarà el perfil professional de la demanda de llocs de treball a sol·licitar. El perfil de llocs a ocupar varia i s'ajusta tant a persones joves qualificades (Programa EMCUJU), de les quals es contrarán 24, com aquelles que no tinguen una qualificació concreta (Programa EMPUJU), de les quals es contractaran 27.

 

En concret se sol·liciten perfils molt diversos, en el cas dels EMCUJU, des de Tècnics d'Administració General, arquitectes, topògraf o biòleg a educadors infantils, tècnics d'arxiu i biblioteca o treballadors socials. Els perfils que se sol·liciten en el cas dels EMPUJU van d'auxiliars administratius a notificadors , personal de neteja o peons entre altres.

 

En qualsevol cas, totes les persones que vulguen accedir a aquest procés selectiu hauran d'estar registrades tant en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana com inscrites en Labora (antic Servef). Labora serà la que realitze l'oferta genèrica i seleccione les candidatures.

 

En aquests moments 37 joves es troben treballant a l'Ajuntament de Calp gràcies al programa AVALEM de Garantia Juvenil de Labora, que té com a objectiu facilitar la inserció laboral de joves desocupats oferint-los una oportunitat laboral. En la modalitat de EMCUJU treballen 16 joves amb diferents perfils professionals com a enginyeria civil, arquitectura, psicologia, informàtica, biologia, animació sociocultural o treball social. En la modalitat de EMPUJU són 21 els joves que faran treballs d'oficial d'obres, pintura, jardineria, peons i auxiliars administratius.

Més informació ací.