Ajudes al Comerç Local per a fer front a l'efecte del COVID19

L'Ajuntament de Calp aprova de manera definitiva la remodelació dels carrers Benissa, Murillo i de Fora

divendres, 31 Juliol, 2020 - 16:00

El ple de l'Ajuntament de Calp ha aprovat de manera definitiva la remodelació dels carrers Benissa, Murillo i de Fora, projectes que juntament amb la remodelació del carrer Alcalde Vicente Pastor formen part de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat EDUSI “Revitalitza Calp”, cofinançats amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

 

En el ple de hui s'han estimat totes les al·legacions presentades als projectes en el període d'exposició pública i s'ha procedit a la seua aprovació definitiva. La remodelació del carrer Alcalde Vicente Pastor en no haver rebut cap al·legació es troba aprovada de manera definitiva després d'haver finalitzat aquest període d'informació pública. Actualment es troba ja en fase de licitació.

 

Aquests projectes tenen com a fi millorar la mobilitat per als vianants i el paisatge urbà d'aquests carrers situats en el barri antic de Calp. L'element més novedós consistirà en la instal·lació d'unes escales mecàniques al carrer Alcalde Vicente Pastor i d'una rampa mecànica al carrer Murillo per a facilitar l'accés al centre històric sobretot per a les persones majors i aquelles que tinguen dificultats de mobilitat.

 

A més, s'ampliaran les voreres als carrers Murillo, Benissa i de Fora i es renovarà el paviment i els fanals en tots aquests carrers, a més de plantar arbres al carrer Benissa. Aquests projectes tindran un import de 990.000 euros, finançats en un 50% amb els fons FEDER.