Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

La Conselleria de Medi Ambient qualifica com a excel·lent les aigües de les platges de Calp

dijous, 19 Juliol, 2018 - 13:45

L'última anàlisi d'aigües que la Conselleria de Medi ambient ha realitzat de les platges i cales de Calp, dins del programa de control de les zones de bany, atorga la qualificació d'excel·lent a totes les platges i cales locals. En concret, s'ha analitzat l'aigua de la platja Calalga, platja de la Fossa, Cala Racó, platja Cantal Roig, platja de l'Arenal-Bol i platja de Port Blanco, a més de l'analítica de l'aigua s'avalua l'aspecte de l'aigua i l'arena.

 

Pel que fa a la neteja de platges, des del 15 de juny l'empresa concessionària del servei ha ampliat el servei als set dies de la setmana amb un major nombre d'operaris. Fins a 15 persones treballen per a mantenir en un òptim estat de neteja el litoral calpí. Compten amb una brigada vespertina per al buidatge de les papereres i el reforç, mitjançant neteja manual, dels treballs realitzats al matí. El seu treball consisteix en el garbellat d'arena mitjançant màquines per a eliminar residus sòlids com a puntes de cigarret, buidat de papereres, agranat de les passarel·les així com la neteja i desinfecció de llavapeus. Però a més, puntualment s'incideix en el rastellat manual de les platges per a facilitar el treball de la maquina cribadora.

 

El regidor de Platges i Medi ambient Jan Van Parijs ha destacat l'esforç que s'està realitzant per a millorar el servei de neteja de les platges amb la finalitat de que el litoral estiga en les millors condicions.