Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

L'alcalde de Calp mostra la seua satisfacció davant la licitació de la passarel·la sobre la N-332

divendres, 28 Desembre, 2018 - 15:15
L'alcalde de Calp, César Sánchez, ha mostrat la seua satisfacció després d'haver anunciat el Ministeri de Foment la licitació de les obres per a la construcció de la passarel·la sobre la N-332 a Calp. Sánchez ha assenyalat que hui és un “dia històric” posat que un dels projectes més reivindicats en el municipi veurà finalment la llum en 2019.
 
L'alcalde ha recordat que aquesta iniciativa va ser redactada i inclosa en els pressupostos generals de l'Estat sota el govern de Mariano Rajoy. De fet, el mes d'abril passat el llavors ministre de Foment, Íñigo de la Serna, en una visita a la província, va assenyalar que es tractava d'un projecte que ja estava redactat, aprovat i inclòs en els pressupostos generals de l'Estat de 2018.
 
Amb el canvi de govern Sánchez es va reunir el passat 10 de setembre amb el Director General de Carreteres Francisco Javier Herrero amb la finalitat de conéixer en quin punt de la tramitació administrativa es trobava aquest projecte. I a la fi de novembre va mantindre una trobada informal amb el ministre José Luis Ábalos qui es va comprometre al fet que aquesta iniciativa estiguera licitada abans que finalitzara l'any.
 
Per aquest motiu, Sánchez ha agraït tant al govern de Rajoy com a l'actual ministre de Foment José Luis Ábalos la seua implicació per que aquest projecte tan reivindicat vaja a ser una realitat. També ha tingut paraules d'agraïment cap als propietaris dels terrenys en els quals es construirà la passarel·la per la seua predisposició en tot moment per a la cessió de les parcel·les.
 
“El govern d'Espanya ha licitat les obres d'aquesta important fita històrica que al costat de les rotondes d'accés a Calp han dotat de més seguretat les entrades al nostre poble”, ha destacat.
 
El projecte ha sigut licitat amb un pressupost que ascendeix a 1,3 milions d'euros i permetrà als calpins creuar peatonalmente la N-332 per a accedir des del nucli urbà a l'estació de ferrocarril i a les urbanitzacions d'Oltà, eliminant així un dels punts més perillosos del municipi.