Visites guiades Banys de la Reina
Ajudes al Comerç Local per a fer front a l'efecte del COVID19

L'Ajuntament de Calp es reuneix amb la nova directiva de l'associació Sabor a Calp

dimecres, 29 Març, 2017 - 09:45

La regidora de Comerç de Calp, Ana Sala, va mantenir ahir una reunió de treball amb la nova directiva de l'associació d'Hostaleria Sabor a Calp, que està presidida per Iván Ivars Such, gerent de la cockteleria Coco's Beach Bar. L'associació ha transmès a Sala els seus objectius i prioritats en aquesta nova etapa, entre els quals es troba convertir a Calp en referent gastronòmic i ha sol·licitat a l'Ajuntament col·laboració en aquest sentit.

 

La directiva està formada, a més, per l'anterior president Antonio Cáceres (Restaurant Andalucía), i José Baidal (Restaurant Baidal) com a vicepresidents, per Jaime Gilabert (gelateria Pinocchio) com a tresorer i per Patrick Manguete (Restaurant Puerto Blanco) com a vocal. A més, ha contractat els serveis de l'expert en organització d'esdeveniments turístics Mario Schumacher que s'encarregarà de les tasques de comunicació i coordinació de l'associació.

 

En la reunió s'ha parlat de la necessitat de col·laborar amb els hotels i de dinamitzar les activitats d'oci en el municipi.

 

L'associació d'Hostaleria Sabor a Calpe està formada per restaurants, bars, cafeteries, gelateries, pubs i discoteques de la localitat i en l'actualitat compta amb 47 socis.