Línea 900
divendres, 24 Setembre, 2021 - 14:15

L'Ajuntament de Calp contractarà nou persones durant un any a través dels programes de subvencions d'ocupació ECOVID 2021 i EMPUJU 2021. Labora ha concedit al consistori calpí una subvenció de 114.883,24 euros per a la contractació de dos peons i dos oficials de jardineria dins del programa ECOVID 2021 (Avalem Experiència Plus) així com una altra subvenció de 89.197,20 euros per a la contractació de cinc auxiliars administratius en el marc del programa EMPUJU 2021. 

 

Les persones que opten als llocs de peons i oficials de jardineria hauran de tindre almenys 30 anys, mentre que que les que aspiren a un dels llocs d'auxiliar administratiu hauran de tindre menys de 30 anys. Tots dos grups de candidats hauran de figurar com a aturats en els espais LABORA de la Generalitat.

 

En el cas dels peons i oficials de jardineria el treball que exerciran consistirà en el manteniment de les àrees forestals d'Oltà (desbrossament, neteja de camins…), mentre que està previst que els auxiliars administratius duguen a terme les seues funcions en els departaments d'Inclusió Social, Igualtat i Família, Padró, Territori i Subvencions. 

 

Totes les persones interessades a optar a aquests llocs de treball han d'acudir a la seua oficina Labora per a comprovar les seues dades i o bé per a inscriure's en cas de no constar com a demandants d'ocupació. 

 

Les subvencions concedides a través del programa ECOVID 2021 (Avalem Experiència Plus) i EMPUJU 2021 es duen a terme en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana.