El Govern calpí ajorna les activitats previstes per a aquest cap de setmana

dimecres, 11 Març, 2020 - 14:15

El Govern Local s'ha reunit aquest matí per a prendre mesures en relació al COVID-19 i s'ha decidit suspendre els actes fallers així com la I Jornada Gastronòmica de la Galera i la Gamba Blanca, prevista per al dissabte, i el Dia de la Família, previst per al diumenge. Aquestes activitats se celebraran més endavant.


 

L'equip de govern ha volgut recalcar que des de Salut Pública s'ha informat que a Calp no s'ha detectat cap cas d'infectat pel virus i s'insta a la població a atendre únicament les fonts oficials i no fer-se eco de faules. També es recomana seguir els consells de les autoritats sanitàries per a evitar el contagi com llavar-se les mans, no tocar-se la cara i tossir en el colze o mocador d'un sol ús.


 

Una altra de les mesures adoptades és la suspensió de les activitats del Centre Cívic de la Tercera Edat Mare de Déu de les Neus, és a dir es paralitzen des de hui i fins dins de 15 dies els tallers, les classes de gimnàstica i els balls dominicals en tractar-se d'un grup de població de risc. A més es restringeixen les visites al Centre Ocupacional Maite Boronat ja que també es tracta de població vulnerable.


 

També s'informa la població que la decisió de suspendre les classes en centres educatius públics correspon a la Conselleria d'Educació, i de moment la Conselleria no troba circumstàncies que recomanen el tancament de centres. En la Junta de Govern ordinària prevista per al divendres s'adoptaran noves mesures en cas necessari.