Ajuntament i Creama Calp llancen un programa dirigit a empreses per a fer front al COVID19

dijous, 7 Maig, 2020 - 12:00

L'Ajuntament de Calp, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Creama llança un cicle de webinars informatius dirigits al teixit empresarial de Calp amb l'objectiu d'informar sobre les mesures higienicosanitarias enfront del Covid-19 per a la reactivació de l'activitat empresarial.

Aquest cicle ha començat aquesta setmana amb dues sessions generals a càrrec de Anecpla i Siggo. Demà divendres a les 16 hores està prevista la webinar “Reactivació de l'activitat de manera segura enfront del COVID-19”, a càrrec de Seve Signes, gerent de Siggo.

A partir de la setmana que ve es llançaran webinars específics per a cada sector empresarial. Els sectors sobre els quals es tractarà la setmana vinent són: Comerços de NO alimentació, Comerços i serveis de salut/higiene i Restaurants, bars i serveis de restauració.

Posteriorment s'abordaran els sectors d'oficines, empreses de serveis i immobiliàries, tallers de vehicles, embarcacions i reparacions, i comerços d'alimentació. Les xarrades són gratuïtes però és necessari inscriure's en Creama-Calp a través del 96583.90.33 o el correu electrònic adl-calp@creama.org.