Obert el termini d'exposició pública de 3 projectes de l'Estratègia EDUSI

Dilluns, 24 Febrer, 2020 - 11:45
L'Ajuntament de Calp ha posat en exposició pública 3 dels projectes inclosos dins de l'Estratègia EDUSI “Revitalitza Calp” que està cofinançada amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Fons FEDER) de la Unió Europea.
 
El passat 16 de gener es va presentar en una jornada alguns dels projectes inclosos dins d'aquesta Estratègia i 3 d'ells s'han posat en exposició pública perquè qualsevol persona que ho desitge puga realitzar les al·legacions que considere oportunes.
 
Els projectes que es troben en exposició pública són el projecte de reurbanització del carrer de Fora en el Centre Històric; el projecte d'execució del carrer Alcalde Vicente Pastor i el projecte d'execució de les obres de remodelació dels carrers Benissa i Murillo.
 
El termini per a fer al·legacions finalitza el 13 de març i els documents estan disponibles en la web de l'Ajuntament en el següent enllaç: https://www.calp.es/es/content/documentos-exposici%C3%B3n-p%C3%*BAblica 
 
L'Ajuntament també ha organitzat una sessió informativa el divendres 28 de febrer perquè totes les persones i empreses afectades per aquests projectes puguen plantejar els seus dubtes i les seues preguntes al personal tècnic municipal encarregat d'aquests projectes.
 
L'Estratègia EDUSI engloba entre altres actuacions la implantació tecnològica per a convertir a Calp en una destinació turística intel·ligent, així com la millora de la mobilitat per als vianants de diversos carrers de la localitat o el foment de l'accessibilitat i transparència tecnològica dels serveis d'administració electrònica.