Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
klips.png
PRL Trabajos de Albañilería Febrero 2020.jpg
SSAA CALPE´20.jpg
klips.png
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

L'Ajuntament se suma als actes organitzats el 20 de setembre per la Plataforma Feminista d'Alacant

dimecres, 11 Setembre, 2019 - 11:30

L'Ajuntament de Calp se suma als actes organitzats per la Plataforma Feminista d'Alacant per al pròxim 20 de setembre que tenen com a objectiu denunciar i que es prenga consciències sobre l'augment que les agressions i assassinats masclistes han registrat durant els mesos de juliol i agost.

En el Ple celebrat dilluns passat l'associació de “Dones per la Igualtat” va presentar una proposta perquè la forces polítiques del consistori calpí se sumaren a la iniciativa de la Plataforma Feminista d'Alacant la qual va ser aprovada per unanimitat per totes les forces polítiques.

Entre els actes que estan previstos per al divendres 20 de setembre està la  manifestació convocada en la Plaça Colón a les 21h. Les organitzadors demanen a totes les persones que assistisquen a la manifestació acudisquen amb llums de color morat ja siguen ciris, fanalets i fins i tot els propis mòbils.

L'Ajuntament se sumarà a la iniciativa il·luminant amb llums de color morat alguns dels punts més significatius de la ciutat com per exemple el propi ajuntament.

“Animem des de l'Ajuntament a tots els calpins i calpines al fet que se sumen a aquesta iniciativa que té com a objectiu conscienciar sobre la barbàrie que estem vivint amb atacs i violacions a dones”, va declarar la alcadessa de Calp, Ana Sala. “Aquest mateix estiu hem viscut a Calp un d'aquests tràgics episodis quan una dona de nacionalitat belga va ser assassinada a les mans de la seua parella”, va afegir Sala.